Botoşani: EXCLUSIV: Evazionistul Tcaciuc s-a apucat de cântat în puşcărie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Severin Tcaciuc ne canta colinde din puscarie( sursa foto: Monitorul de Botoşani)
Severin Tcaciuc ne canta colinde din puscarie( sursa foto: Monitorul de Botoşani)

 Încarcerat la Peniteciarul de Maximă Siguranţă Botoşani , omul de afaceri sucevean, Severin Tcaciuc, s-a înscris în trupa puşcăriei şi cântă la acordeon. Anul trecut, Tcaciuc a lucrat ca cizmar şi a câştigat lunar 180 de lei.   

 Condamnat de patru ori la închisoare, în România, pentru ultraj, furt calificat şi alte infracţiuni de evaziune fiscală, omul de afaceri sucevean este încarcerat din august 2009 la Penitenciarul Botoşani după ce a fost extrădat din Austria. Severin Tcaciuc are de ispăşit o pedeapsă de doi ani şi jumatate pentru evaziune fiscala, ultraj şi o infracţiune la regimul societăţilor comerciale.

Suceveanul este imobilizat într-un cărucior şi nu poate face prea mare efort fizic.  Tcaciuc este însă talentat la muzică şi , de două luni, face parte din trupa puşcăriei. „ Deţinutul cântă la acordeon. Are talent şi cântă alături de alţi colegi de detenţie la programe culturale şi artistice " a declarat Iulian Dărângă, purtător de cuvânt PMS Botoşani.

Mai mult, omul de afaceri sucevean va susţine de Crăciun un recital. Asta dacă nu va primi dreptul de a petrece sărbătorile alături de familia sa. „ Încă nu ştim dacă va pleca acasă de Crăciun. Zilele acestea, comisia va stabili cine pleacă acasă în perioada sărbătorilor . Nu este exclus să primească acest drept" a mai spus purtătorul de cuvânt al puşcăriei.

Timp de trei luni, Tcaciuc a fost şi cizmar şi a câştigat pentru munca prestată 180 de lei lunar . Criza l-a lăsat fără loc de muncă pentru  că  închisoarea a rămas acum fără comenzi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite