Botoşani: E.ON îşi avertizează clienţii să se ferească de escroci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania arată într-un comunicat că în ultima perioadă s-au constat mai multe cazuri în care falşi angajaţi E.ON, sub pretextul verificării contoarelor de energie electrică, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau bani.

Cele mai recente cazuri de acest fel au avut loc zilele trecute la Iaşi. „Au fost două cazuri la familii de bătrâni. În timp ce un individ care s-a recomandat angajatul E.ON se făcea că citeşte contoarul de curent, o altă persoană care îl însoţea controbăia prin casă şi fura banii sau bunuri de valoare. Cazurile sunt acum  cercetate de Poliţie", a declarat Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt E.ON Moldova.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, E.ON Moldova Distribuţie atrage atenţia clieţilor săi că operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de energie electrică sunt realizate de către personalul E.ON Moldova sau personalul prestatorilor de servicii mandataţi de companie.

Consumatorii sunt rugaţi să permită accesul personalului specializat să efectueze aceste operaţiuni doar în baza legitimaţiei de serviciu şi a împuternicirii din partea E.ON Modova Distribuţie.De asemenea, angajaţii E.ON Moldova Distribuţie sau prestatorii de servicii nu încasează bani la domiciliul clienţilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite