Botoşani: Dubă spulberată de trenul personal Dorohoi-Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autoutilitară încarcată cu pâine a fost despicată în două de trenul personal Dorohoi -Iaşi. Accidentul a avut loc în localitatea Hulubi, comuna Dângeni. Singura victimă este şoferul dubei care a fost internat în spital cu multiple traumatisme.

Accidentul a  avut loc în jurul amiezii la trecerea peste calea ferată din satul Hulubi. O autoutilitară, încărcată cu pâine aparţinând  unei brutării din Dângeni, a fost izbită în plin de trenul personal Dorohoi-Iaşi.  Duba era condusă de Gheorghe Nedelcu, de 34 ani, şoferul fiind şi singura victimă a accidentului.

Şoferul a crezut că are timp să treacă fără probleme prin faţa trenului. Era obligat să oprească la indicatorul „Crucea Sf. Andrei, dar din grabă nu a făcut acest lucru. A avut noroc că a scăpat cu viaţă din acest accident. Maşina a fost ruptă în două în urma impactului. „ a declarat Dumitru Zmău, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani.

În urma accidentului, şoferul dubei a fost rănit grav. El a ajuns la spital cu multiple traumatisme toracice şi craniene, însă medicii spun că starea sănătăţii este relativ bună.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite