Botoşani: Două facturi la apă pentru o lună şi scandal la ghişee!Furnizorul de apă îşi cere scuze!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia a apărut după ce societatea Apa Grup a rămas pe parcursul lunii septembrie fără licenţă de furnizare a serviciilor de apă şi canalizare, acesteia luându-i locul S.C. NOVA APASERV S.A.

Astfel, botoşănenii s-au trezit cu două facturi la apă iar scandalul la ghişee a fost iminent. Este  vorba de consumul pe perioada 14 septembrie-22 octombrie . O factură a fost emisă de Apa Grup pentru una consumul lunii septembrie şi o a doua, pentru consumul de apă din prima jumătate a lunii octombrie, eliberată de S.C. NOVA APASERV S.A.

Ca să fie lămuriţi, clienţii au fost nevoiţi să stea ore întregi la cozi interminabile. Furnizorul de apă a găsit soluţia: şi-a cerut scuze printr-un comunicat de presă.

„Ne cerem scuze pentru întârzierea cu care s-au pus la punct aceste detalii, din cauza cărora au apărut nemulţumiri în rândul clienţilor noştri. Încercăm să rezolvăm problemele din mers şi vă garantez că procedurile de plată a apei şi canalizării se vor moderniza în foarte scurt timp.", a declarat Maricel Georgescu, directorul general al S.C.  NOVA APASERV S.A.

Programul electronic, precum şi procedurile contabile de încasare permit începând de astăzi plata celor două facturi la acelaşi ghişeu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite