Botoşani: Director de bancă bătut de un client nemulţumit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful unei sucursale BCR din Dorohoi a primit un pumn în ochi de la clientul convins că angajaţii băncii au încercat să-l păcălească.

Incidentul a avut loc aseară, cu puţin timp înainte de închiderea băncii. Un tânăr de 27 ani din Dorohoi s-a prezentat la unul din ghişee ca să schimbe valută. Bărbatul era în stare de ebrietate, susţin angajaţii băncii, şi i s-a părut că a fost tras în piept de casier. Nici dimensiunea formularelor pe care trebuia să le completeze pare să nu fi fost pe placul clientului care a început tărăboiul.

Cum n-a reuşit să se înţeleagă cu angajaţii băncii, clientul s-a năpustit în biroul directorului căruia i-a aplicat un pumn în ochi.

Paznicii au chemat imediat poliţiştii, care l-au amendat pe tânărul agresiv cu 600 de lei. „Până la această oră, victima nu a depus plângere împotriva clientului şi nu putem demara ancheta“, a declarat Gabriel Miron, comisar IJP Botoşani.Cercetări se fac însă pentru distrugerea unui geam al unităţii.

Contactat telefonic, directorul sucursalei Vasile Baroi a declarat că nu intenţionează să depună plângere împotriva clientului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite