Botoşani: Mascaţi au descins în Vama Stânca Costeşti înarmaţi cu flori pentru poliţiste şi vameşe (GALERIE FOTO) (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descinderea nu a vizat poliţiştii şi vameşii corupţi, ci femeile ce tranzitau vama şi angajatele Poliţiei de Frontieră şi ale punctului vamal. Surpriza i-a speriat însă pe mulţi dintre angajaţii vămii.

La primele ore ale dimineţii, în vama botoşăneană Stânca Costeşti s-au auzit sunete de sirene, iar persoanele ce tranzitau vama s-au blocat la vederea mascaţilor.

„Staţi pe loc, nu mai mişcă nimeni", au strigat mascaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

image

Trupele de intervenţie s-au îndreptat către maşinile ce aşteptau să tranziteze vama, iar femeile au fost felicitate pentru ziua de 8 Martie şi au primit în dar câte o floare.

„Ne-am speriat, cum să nu ne speriem. Nu ştiam ce se întâmplă. Când am văzut florile ne-am mai liniştit", a povestit o femeie care aştepta să intre în România.

image

Prin surprindere au fost luate şi angajatele Poliţiei de Frontieră şi ale Vămii, care se aflau la serviciu.

„Când i-am văzut că au intrat în vamă cu sirenele ne-am blocat pentru câteva secunde. Când i-am văzut cu florile, am început să râdem", a spus Dana Burlacu, una dintre vameşe.

image

Acţiunea a fost organizată de către Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

„Am vrut să urăm doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă. Am vrut să demonstrăm că Poliţia de Frontieră este atentă şi face şi altceva decât rutina de zi cu zi. Sperăm că nu le-am speriat", a precizat unul dintre mascaţi.

image

Descinderile cu flori au fost şi un exerciţiu de imagine pentru poliţiştii de frontieră.

„Cagulaţii pot să facă şi altceva decât să vină cu catuşe, iar colegele noastre merită flori la Stânca, nu merită să vină mascaţii să le ridice. Orice om care vede mascaţii are emoţii. Aceasta a fost şi ideea, de a surprinde plăcut de această dată. Nimeni nu se aşteaptă la flori din partea mascaţilor", a declarat Minodora Răcnea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite