Botoşani: Pompierii chemaţi să scoată din casă o persoană decedată de 200 de kilograme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci pompieri s-au chinuit să îl care pe bărbatul decedat în condiţii suspecte de la etajul nouă al unui bloc de pe strada Primăverii până la maşina de la Medicină Legală.

Solicitarea a fost făcută prin apelul unic 112. Pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a-i ajuta pe poliţiştii  să scoată din casă un bărbat decedat într-un apartament de pe strada Primăverii nr. 7 din Botoşani.  Date fiind condiţiile suspecte ale morţii, poliţiştii au decis să îl ducă la Medicină Legală pentru necropsie dar nu au reuşit să scoată trupul neînsufleţit de 200 de kilograme  din casă.

„Cinci pompieri l-au cărat pe targă pe bărbatul decedat de la etajul nouă al blocului până în faţa blocului unde se afla maşina IML. A fost o intervenţie dificilă", a spus ofiţerul de serviciu Isu Botoşani.

Bărbatul locuia singur şi era bolnav. Vecinii nu l-a mai văzut pe Aurel R.(59 ani) de sâmbătă. Astăzi, o rudă apropiată a venit să îl viziteze şi s-a alarmat când omul nu i-a deschis uşa. Aşa că a sunat la 112. „S-a demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului. Trupul bărbatului, a fost scos din casă cu ajutorul pompierilor şi dus la IML pentru necrospie", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite