Botoşani: De la discotecă, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tănăr de 23 de ani a ajuns azi dimineaţă, în stare gravă, pe patul de spital după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac.

Aproape de ora 04.00, Ionel V., din satul Sarafineşti, comuna Corni, se întorcea acasă de la discotecă la volanul unui autoturism nou, marca Volkswagen Sharan.

Din cauza stării de oboseală, în timp ce acesta de afla pe DE 58, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Maşina s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului, tânărul fiind prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Conducătorul auto nu putea să iasă deoarece avea picioarele prinse sub bordul maşinii. În urma unui apel la 112, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Staţiei de Intervenţie pentru Asistenţă Medicală de Urgenţă şi Descarcerare (SIAMUD) din cadrul Detaşamentului de pompieri Botoşani.

Ca să-l scoată pe bărbat dintre fiarele maşinii, membrii echipajului SIAMUD au deschis forţat portierele cu ajutorul depărtătorului hidraulic.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat", a spus Daniela Darea, purtător de cuvând în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite