Botoşani: De hramul bisericii din localitate, au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi cei agresaţi erau băuţi
Toţi cei agresaţi erau băuţi

Cinci bărbaţi din localitatea Poiana au ajuns la primele ore ale dimineţii la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu multiple traumatisme.

Potrivit acestora, trei tineri din Vorona a venit înarmaţi cu bâte de baseball şi au luat la bătaie pe cine le-a ieşit în cale.

"Au venit la mine acasă. Au bătut la uşă şi m-au întrebat dacă nu am o maşină de vânzare. Le-am spus că nu am nimic şi ei au scos bâtele şi m-au luat la bătaie", a declarat Constantin Bratoveanu.

Deşi toţi cei agreşaţi cunosc identitatea agresorilor, imediat după incident aceştia au dispărut fără urmă.

"Totul s-a întâmplat în discotecă. Erau vreo patru cu bate. Eu m-am băgat pentru un prieten de-al meu şi mi-a dat cu un scaun în cap. Nu a avut nimeni niciun conflict ce ei. Băieţii sunt şmecheri, cu figuri pe ei", a declarat Dorel Strungariu.

Cadrele medicale cred că este vorba de un conflict agrvat de consumul de alcool, mai ales că în localitatea Poiana se prăznuia hramul bisericii.

"În această seară, în cadrul Serviciului de Urgenţă al Spitalului Judeţean s-au prezentat mai multe cazuri, sub influenţa băuturilor alcoolice, traumatizate, care urmează să fie investigate în vederea stabilirii diagnosticelor. Toate sunt persoane agresate, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat doctorul de gardă, Vasile Arămie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite