Botoşani: De beat ce era a confundat malurile Prutului şi a ajuns în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldoveanul a trecut Prutul pe gheaţă şi a ajuns la Mitoc.

Poliţiştii de frontieră l-au găsit pe malul românesc, în dreptul localităţii Mitoc, absolut dezorientat. Aburii alcoolului s-au împrăştiat şi tânărul de 34 ani nu ştia unde se află. „Bărbatul avea hainele ude şi murdare. El a fost legitimat şi condus la sediul Sectorului Poliţiei de  Frontieră Stânca", a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Poliţa de Frontieră Botoşani.

Moldoveanul le-a povestit poliţiştilor că a a trecut pe malul românesc al râului Prut peste podul de gheaţă, în ciuda pericolului ca gheaţa să cedeze sub greutatea sa. „ Bărbatul nu avea asupra sa documente de identitate şi a justificat trecerea ilegală a frontierei motivând că din cauza stării de ebrietate în care se afla a confundat cele două maluri ale râului Prut", a mai spus Minodora Răcnea.

 Moldoveanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în România prin trecere ilegală a frontierei de stat", dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Bărbatul a fost predat în cursul zilei de ieri autorităţilor din Moldova.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite