Botoşani: De astăzi, judecătorul Rodica Dascălu nu mai are drept de semnătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodica Dascălu a fost 22 de ani judecător la Tribunalul Botoşani
Rodica Dascălu a fost 22 de ani judecător la Tribunalul Botoşani

Decretul privind eliberarea din funcţie a ajuns sâmbătă la  Tribunalul Botoşani şi  , astăzi, a fost pus în aplicare. Fostul preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Botoşani va reveni la Baroul de Avocaţi Botoşani

Astăzi, Rodica Dascălu şi-a încheiat cariera de judecator după 25 de ani de muncă. Decretul de eliberare din funcţie pe motiv de pensionare a fost semnat de preşedintele Traian Băsescu după ce Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat  pe 9 septembrie cererea de pensionare depusă de Rodica Dascălu.

 Decretul a ajuns sâmbătă la Botoşani şi ,astăzi, a intrat în vigoare. La doar 49 de ani, Rodica Dascălu va reveni la Baroul de Avocaţi Botoşani" Sunt nostalgică pentru că am fost 22 de ani judecător. În ultimii cinci ani am condus Secţia Penală a Tribunalului Botoşani. Cariera mi-am început-o ca avocat şi acum voi reveni dar cu o altă viziune şi mai multă experienţă. Stau două săptămâni să mă odihnesc şi mă întorc la bară " a spus, vizibil emoţionată , Rodica Dascălu care s-a „ jucat" astăzi de-a justiţia cu 30 de copii de clasa a IV a de la Liceul Pedagogic veniţi în vizită la Tribunalul cu ocazia Zilei Porţilor Deschise.

Botoşani: Copiii au asistat la o şedinţă de judecată la Tribunal

Elevii au asistat la o şedinţă de judecată adevărată şi s-au jucat de-a procesul  într-una din săli" Poate unul dintre ei va ajunge un mare magistrat. Ei sunt viitorul" a spus judecătorul-pensionat.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite