Botoşani: De Revelion Hi-Q a încurcat oraşele. Mihai Sturzu a urat botoşănenilor: “ La mulţi ani Suceava!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de botoşăneni au îndurat frigul de afară pentru a participa la petrecerea de revelion organizată primărie.

Pietonalul Unirii a devenit neîncăpător cu jumătate de oră de miezul nopţii. Botoşănenii au ieşit din case mai ales pentru a admira focul de artificii şi de a desface în stradă împreună cu cei apropiaţi o sticlă de şampanie .

Oamenii au dansat şi cântat în stradă alături de artiştii care au concertat pentru ei pe scena din Piaţa Revoluţiei. Pe lângă artişti locali, la Botoşani au susţinut recitaluri de câte o oră trupele Hara şi Hi-Q. În timp ce Hara a fost ultima formaţie care a cântat anul trecut în Botoşani,  prima zi a Anului Nou a fost a celor de la Hi-Q care au debutat cu o gafă monumentală.

După ce au urcat pe scenă solistul trupei a urlat cât l-a ţinut gura în faţa a mii de botoşăneni : "La mulţi ani Suceava!". Publiciul i-a huiduit câteva minute, însă au fost iertaţi după ce solistul Mihai Sturzu şi-a dat seama de gafă şi a explicat că sunt foarte stresaţi întrucât au avut la dispoziţie un sfert de oră să ajungă de la Suceava, unde au cântat înainte de miezul nopţii,  la Botoşani.  Spectacolul a durat până după  ora 1.00.

După ce oamenii s-au retras spre case, în urma lor au rămas tone de gunoaie, îndeosebi, sticle sparte de şampanie, pahare de unică folosinţă şi tot felul de ambalaje.   Urban Serv a reuşit însă până dimineaţă să strângă toată mizeria curăţând zona unde a avut loc spectacolul.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite