Botoşani: De Crăciun, sinistraţii din Dorohoi îşi împart pumni şi picioare (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De două zile, două familii din tabăra de module Dumbrava Roşie încearcă să îşi dovedească supremaţia prin violenţă.

Ajutaţi de autorietăţi, cazaţi gratis în module, îmbrăcaţi şi hrăniţi din mila oamenilor ce au văzut inundaţiile doar în pozele din presă sau în imaginiile difuzate la jurnalele tv, sinistraţii din Dorohoi nu au acum altă ocupaţie decât să bea peste măsură, iar apoi să îşi măsoare forţele. De două zile, două familii cazate în modulele din tabăra de sinistraţi Dumbrava Roşie se bat între ele pentru a deveni liderii taberei.

"Există mai de mult o stare conflictuală în tabăra de module. Şi aseară a fost o intervenţie pentru calmarea spiritelor. Se fac cercetări şi vom stabili cu certitudine cei implicaţi. Şi aseară au fost sancţionaţi, iar azi a izbucnit din nou. Sunt şi două persoane rănite, ce au avut nevoie de îngrijiri medicale. În funcţie de numărul de zile de spitalizare vom încadra corespunzător şi faptele lor " a declarat agentul Poliţiei Dorohoi, Marinel Huţu.

image

Supăraţi că în momentul conflictului au apărut şi reprezentanţii mass-media ce au stricat planurile de bătaie, femeile din cele două familii au sărit cu gura pe reporter.

"La ce aţi mai venit şi voi acum. Aveţi grijă că vă sparg aparatul. Ce nu mai aveţi ce scrie şi aţi venit repede la noi. Cu ce ne-aţi ajutat voi pe noi", a fost reacţia unor femei din tabăra de sinsitraţi.

Poliţiştii s-au săturat să tot intervină în scandalurile zilnice din tabără.

"Au de toate gratis şi nu au altceva de făcut decât să se bată între ei. Cele două familii de azi au locuit înainte de inundaţii sub acelaşi acoperiş. Acuma sunt invidioşi pe cei care primesc mai multe ajutoare dintre ei. Sunt beţi nonstop", a povestit unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Scandalagii sunt amendaţi zilnic, dar niciuna dintre amenzi nu a fost până acum achitată. Mai mult aceştia nici nu vor să părăsească tabăra de module.

image

"Avem 120 de case recepţionate. Preferă să stea acolo decât să se gospodărească singuri. Acolo totul e gratis, primesc mâncare şi ajutoare şi e normal", a declarat viceprimarul Sorin Clim.

La reconstrucţia caselor niciun tânăr din tabăra de sinsitraţi nu a dat o mână de ajutor pe motiv că au probleme de sănătate, dar aceeaşi stare de sănătate le permite să se bată la -5 grade îmbracaţi doar cu un tricou şi slapi în picioare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite