Botoşani: Dansuri pentru toate vârstele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Asociaţia Culturală „Arlechin“, care funcţionează de 17 ani în Botoşani, organizează în weekend cursuri de dans modern şi de societate pentru toate vârstele. Clubul este deschis în incinta Casei Tineretului din municipiu şi are două săli de antrenament cu o capacitate de 60 de locuri.

200 de copii şi adulţi frecventează deja cursurile de dans sportiv standard şi latino. Abonamentul lunar este 50 de lei pentru opt şedinţe, iar cursanţii îşi pot alege zilele în care vor să se antreneze.

Adulţii aleg vals şi tango

„Copiii care fac parte din organizaţie beneficiază de cursuri gratuite de dans. Ceilalţi se pot înscrie şi pot opta pentru ce grupă doresc. Înscrierile încep de la vârsta de patru ani“, a spus Flauvius Damian, preşedinte Asociaţiei „Arlechin“. 

Botoşănenii pot opta pentru dans modern, contemporan, oriental, irlandez, popular, de relaxare sau chiar dansuri africane şi aerobice. La mare căutare sunt dansurile de societate.„Adulţii vor să înveţe valsul vienez şi tango, iar tinerii ritmurile moderne şi de aerobic. Indiferent de opţiune, garantăm cursanţilor că în două luni vor stăpâni tainele dansului“, a mai spus Damian.

Cursurile au loc de două ori pe săptămână. Înscrierile se fac zilnic între orele 16.00 şi 22.00.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite