Botoşani: Dans, muzică, desene şi baloane pe străzile din Botoşani (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii au împânzit oraşul cu desene pe asflat, dansuri, muzică şi voie bună. De ziua lor, ONG-urile, instituţiile publice dar şi cele private au pregătit o mulţime de suprize.

Pe Pietonalul Unirii, concertul micilor talente ale Botoşaniului este în toi. Sute de copii vor susţine reprezentaţii pe scena amenajată prin sprijinul Primăriei Botoşani. Evenimentul organizat de Asociaţia Culturală „Cheia Sol" are în plan şi o competiţie de mini miss şi mister „Degeţel şi Degeţica" la care se pot înscrie şi copiii din public.

„Îi aşteptăm pe toţi copilaşii din Botoşani să sărbătorească cu noi ziua de 1 iunie. Vrem ca prin acest spectacol ca toţi copiii să simtă bucuria acestei zile", a spus Oana Puşcaşu, preşedintele Asociaţiei Culturale „Cheia Sol" Botoşani.  

image

Şi copiii din centrele de plasament ale Protecţiei Copilului au parte de distracţie astăzi. Aceştia s-au adunat în Parcul „Mihai Eminescu" Botoşani pentru o expoziţie de pictură, împletituri dar şi desene pe asfalt.

image

„Avem expoziţie de pictură cu vânzare, ale copiilor iar după distracţia din parc vom merge la film. De asemenea, avem dulciuri şi jucării pregătite pentru cei mici", a spus Liviu Rădăşanu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Din rândul copiilor nu au lipsit clovnii care au împărţit micuţilor baloane.

image

Pentru ca petrecerea de ziua lor să fie cât mai colorată, unii copii s-au costumat în buburuze, păsări sau animale.

image
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite