Botoşani: Danemarca angajează stagiari care să lucreze în agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatori danezi doresc să angajeze  25 stagiari în diverse ferme de cultivare a plantelor şi a fructelor , în pepiniere, în ferme de creştere a porcilor şi vacilor.

Durata contractului este pe o perioadă cuprinsă  între 6 şi 18 luni. Stagiarii vor lucra 37 ore pe săptămână, dar se poate ajunge şi la 40, cu ore suplimentare, stabilite de comun acord cu angajatorul  şi plătite ca atare. Conform legislaţiei daneze aplicabilă stagiarilor, salariul porneşte de la 1260 de euro pe lună, brut. Din salariu se scade impozitul şi contribuţia pe piata muncii.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18-30 ani să fi absolvit în anul 2010 liceul agricol sau o facultate în domeniul agricol, inclusiv  medicină veterinară. Ei trebuie să cunoască foarte bine  limba engleză şi să posede carnet de conducere şi experienţa în condusul tractorului.  Unii angajatori pot oferi cazare, contracost, alţii vă pot ajuta să găsiţi cazare în apropierea fermei. Chiria lunara medie pe o persoana este între 200 - 300 de eruo pe lună.

Cei interesaţi pot trimite un CV model EUROPASS , în limba engleză , cu poză,  până la 1 mai, pe adresa de email:  kah@workindenmark.dk

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite