Botoşani: Cumul de funcţii cu salarii tăiate la Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor vor munci dublu pe bani puţini
Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor vor munci dublu pe bani puţini

După reorganizarea instituţiei şi diminuarea salariilor cu 25% , angajaţii de la Protecţia Consulatorilor au primit sarcini suplimentare de serviciu. Jurista este şi contabilă, iar un inspector o face şi pe şeful Resurselor Umane.

Angajaţii de la Protecţia Consumatorilor au ajuns să lucreze dublu după ce instituţia a fost reorganizată şi salariile reduse cu 25%. Luna trecută au fost desfiinţate toate comisariatele regionale din ţară, iar fostele oficii judeţene au primit personalitate juridică, fiind coordonate direct de ANPC Bucureşti.

Prin urmare, cu mai puţini angajaţi şi cu lşfurile tăiate, angajaţii de la Protecţia Consumatorilot Botoşani au fost nevoiţi să-şi împartă treburile care erau făcute până acum de colegii lor de la Comisariatul regional Iaşi. Pe lângă atribuţiunile de control ei au trtecute în fişa postului cumuluri de funcţii. Spre exemplu, jurista instituţieie va ţine şi contabilitatea,  un inspector se va ocupa de gestionarea raporturilor de muncă ale colegilor, iar altul va ţine arhiva.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite