Botoşani: Culmea tupeului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Galaţi a încercat astăzi să vândă parfumuri fără documenete de provenienţă în incinta Consiliului Judeţean cu sprijinul unui jandarm.

În jurul orei 13.00, la subofiţerul de jandarmi, care execută serviciul de pază şi protecţie,  la sediul Prefecturii s-a prezentat un bărbat care dorea să intre în instituţie. Subofiţerul de jandarmi i-a solicitat documentele de identitate şi l-a întrebat ce problemă are şi cu cine anume, din prefectură. Bărbatul de 32 de ani din Tecuci a declarat jandarmului că nu are o anumită problemă ci ar dori să meargă prin instituţie pentru a încerca să vândă nişte parfumuri ,,originale" pe care le are spre vânzare.

Subofiţerul de jandarmi i-a spus bărbatului să aştepte câteva momente,iar acesta a anunţat dispeceratul unităţii, care a trimis la faţa locului un echipaj de jandarmi, aceştia conducându-l pe bărbat la sediul inspectoratului pentru verificări. Acesta nu a putut să prezinte nici un document justificativ jandarmilor, fapt pentru care, cele 16 parfumuri i-au fost ridicate în vederea confiscării şi totodată a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1000 lei, conform Legii nr.12/ 1990.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite