Botoşani: Culmea termoficării: ANRSC nevoită să-şi instaleze centrală proprie după ce a fost debranşată forţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După două ierni de stat în frig, inspectorii ANRSC Moldova au în sfârşit căldură în birouri
După două ierni de stat în frig, inspectorii ANRSC Moldova au în sfârşit căldură în birouri

Sediul ANRSC Moldova este debranşat de doi ani de la sitemul centralizat de termoficare.  Instituţia care reglementează serviciile comunitare de utilităţi publice a fost debranşată de la sistemul de termofocare pentru că era nerentabil pentru Modern Calor să-i mai furnizeze căldură.

De două ierni, inspectorii Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice Moldova(ANRSC), instituţie  guvernamentală care are sediul în Botoşani, nu au căldură în birouri pentru că imobilul a fost debranşat de la sitemul centralizat de termoficare.

Instituţia care verifică şi reglementează serviciile de utilităţi publice din toată Moldova,  îşi are sediul la etajul întâi al unui bloc de locuinţe din centrul oraşului. Toţi cei care locuiesc în blocul respectiv (45 de apartamente)  s-au debranşat de la sistemul de termoficare preferând să-şi monteze centrale proprii, aşa că ANRSC a rămas  singurul client pe care îl mai avea Modern Calor. Pentru că era nerentabil pentru societatea de termofocare să livreze agent termic unui singur abonat, insituţia statului a  fost debranşată în urmă cu doi ani şi lăsată fără căldură pe timpul iernii.

Pentru că numai puteau îndura frigul din birouri, inspectorii ANRSC au închiriat de la o firmă privată o centrală de apartament pe care au montat-o luni la serviciu.

Amănunte, în Adevărul de Seară de mâine

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite