Botoşani: Cu patinele pe gheaţă artificială la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii se pot delecta cu muzică bună sau o cană de vin fiert atunci când nu patinează în faţa Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă“.

Patinoarul din Botoşani a fost deschis de pe 1 decembrie. Timp de jumătate de zi, toţi doritorii au beneficiat gratuit de patine şi acces pe gheaţă. Deschiderea oficială va avea loc însă pe 5 decembrie, atunci când municipalitatea a programat un spectacol în toată regula, la care vor fi prezente vedete locale.

5 lei pentru o oră şi jumătate de patinaj

„Spectacolul va fi susţinut de artiştii locali. Noi am făcut şi anii trecuţi astfel de evenimente. Anul trecut, l-am făcut mai mult cu copiii din Botoşani şi în acest an vor participa şi copii de la «Cheia Sol» şi «Vis de artist»“, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Pentru a se distra la patinoar, botoşănenii pot veni cu patinele proprii sau pot închiria o pereche cu 5 lei pentru o oră şi jumătate.

Accesul pe gheaţa artificială va mai scoate din buzunar 5 lei, până la 17.00, şi 10 lei după această oră. Acest tarif rămâne neschimbat şi pentru zilele de sâmbătă şi duminică, precum şi de sărbătorile legale. „O altă facilitate va fi aceea că patinele vor fi ascuţite gratuit, atât ale noastre cât şi cele din afară. Recent am achiziţionat un aparat special care ne-a costat peste 2.000 euro pentru ascuţitul patinelor“, a precizat Eugen Ţurcanu, şeful Serviciului Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement.

Tarifele de la patinoarul artificial vor fi menţinute la acelaşi nivel până la jumătatea lunii ianuarie 2011, când şefii municipalităţii vor renunţa la o parte din taxele percepute pentru închirierea patinelor şi pentru accesul doritorilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite