Botoșani: Cristi Popovici va continua cu FC Botoșani și sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunțul a fost făcut imediat după victoria FC Botoșani de ieri de către președintele clubului FC Botoșani Cornel Șfaițer

La conferința de presă organizată imediat după meci, Cristi Popovici a declarat că a văzut destui jucători la Brăila pe care și i/ar dori de anul viitor la Botoșani dar nu a precizat nimic de continuitatea sa pe banca tehnică și în sezonul 2011 - 2012.

„Nu știu ce va fi. Eu îmi fac treaba pentru care sunt plătit și asta presupune și pregătirea sezonului viitor chiar dacă nu voi mai fi eu antrenor", a declarat Cristi Popovici.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani este de părere că rezultatele erau mult mai bune în acest retur dacă tehnicianul Cristi Popovici ar fi avut la dispoziţie lotul din turul campionatului.

„O să ne facem strategia împreună pentru că am încredere în Cristi. Am vorbit şi cu Valeriu Iftime şi spune că Popovici e un antrenor care poate mai mult dar trebuie să aducem şi noi jucători valoroşi. În condiţiile în care vom avea acei jucători sunt sigur că Cristi Popovici poate mai mult şi a demonstrat-o", a spus Cornel Şfaiţer.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite