Botoşani: Cristi Popovici: “O victorie la Brăila ar fi văzută ca o normalitate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici nu se gândeşte decât la victorie
Popovici nu se gândeşte decât la victorie

FC Botoşani întâlneşte sâmbătă în deplasare codaşa clasamentului provizoriu al Ligii secunde, Seria I.

C.F. Brăila a reuşit performanţa ca în opt etape disputate din actuala ediţie de campionat să acumuleze doar un singur punct în clasament. Cu toate acestea, tehnicianul FC Botoşani nu crede că va avea o sarcină uşoară în deplasare.

„Dacă nu reuşim să ne întoarcem cu cele trei puncte am putea pierde la imaginea creată în ultimele trei meciuri. Trebuie să fim foarte atenţi. Chiar dacă au un singur punct, au pierdut foarte greu toate meciurile, la limită, la un singur gol diferenţă", a declarat tehnicianul botoşănean, Cristi Popovici.

Nici în acest meci, Cristi Popovici nu va putea cont pe Tudor Homneac şi portarul Vasile Prisacă.

„Sper că Tudor va reveni în etapa următoare. El a încercat să se antreneze normal dar resimte dureri. Încă urmează un program separat. La fel şi în cazul lui Vasile. Şi el a încercat să se antreneze dar resimte dureri puternice şi a trebuit să se oprească", a adăugat Cristi Popovici.

Potrivit tehnicianului botoşănean, punctele forte ale adversarei de sâmbătă sunt apărarea şi fazele fixe.

„Au câţiva jucători cu mare experienţă şi mă refer la fundaşii centrali, doi jucători foarte periculoşi. Sunt înalţi, au peste 1,90 ambii. Unul are 27 de ani şi celălalt 28. Au un vârf de atac care are marcate până acum patru goluri", a afirmat Cristi Popovici.

Meciul de sâmbătă va fi condus la centru de Emil Voicu din Bacău, ajutat la cele două tuşe de Marian Fridl, din Comăneşti şi Bela Szoke, din Constanţa.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite