Botoşani: Cristi Popovici: “Eu aş dori un arbitraj corect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul botoşănean vrea să joace de la egal la egal cu formaţia din Piatra Neamţ pentru a putea observa diferenţa de valoare dintre echipa sa şi una dintre principalele pretendente la promovare.

Piatra Neamţ: Ceahlăul, decimată înaintea meciului cu Botoşani

FC Botoşani a pierdut meciul contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ disputant în perioada de pregătire cu scorul de 2 la 1, însă acest rezultat nu este relevant pentru tehnicianul botoşănean. În meciul de duminică, Cristi Popovici speră să obţină victoria, însă niciun rezultat de egalitate nu ar fi considerat un eşec de către conducerea tehnică a clubului botoşănean.

"Important pentru noi este să mergem să facem un joc curajos. Vreau ca jucătorii mei să îşi dea viaţa pe teren pentru a recupera din punctele pierdute în minutele de prelungire. Eu aş dori să am un arbitraj corect. Nu avem nevoie de ajutor, însă nici nu vrem să fim împiedicaţi", a declarat Cristi Popovici.

Ca temă pentru meciul de duminică, jucătorii botoşăneni au fost puşi să urmărească meciul din Cupă a formaţiei din Piatra Neamţ.

"Ceahlăul este o candidată certă la promovare. Mulţi zic că este şi promovată deja. Eu aş pune acest lucru pe seama echipei pe care o au. E un prilej foarte bun pentru noi pentru a vedea unde ne situăm faţă de o echipă care va juca la anul în divizia A", a adăugat Cristi Popovici

Pentru meciul de la Piatra Neamţ, Cristi Popovici poate conta pentru prima dată pe întreg lotul de jucători, neexistând accidentaţi sau suspendaţi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite