Botoşani: Crimă din gelozie, una dintre concluziile anchetei de la Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Arhivă Adevărul: Detaşamentul de Pompieri Dorohoi
Botoşani: Arhivă Adevărul: Detaşamentul de Pompieri Dorohoi

Varianta că subofiţerul criminal nu a suportat gândul că prietenul său se va însura este tot mai des vehiculată de colegii acestora. Procurorul general al României confirmă existenţa unui conflict personal între cei doi pompieri morţi de la Dorohoi

Colegii celor doi pompieri vorbesc tot mai des despre relaţia ciudată de prietenie dintre aceştia şi de certurile dese avute în ultima perioadă. Surse din rândul angajaţilor Detaşamentului de Pompieri Dorohoi susţin că relaţia dintre cei doi devenise tot mai tensionată după ce Adrian Ciobanu( 26 ani) le-a spus tututor că se va căsători pe 25 iulie cu Simona Goţan( 24 ani) şi că a făcut toate pregătirile. De la aflarea veştii, se pare că Gabriel Atodiresei devenise tot mai abătut şi irascibil.

Citiţi şi: Focşani: La Adjud, un nou născut decedat a fost găsit într-un tomberon

Varianta unui conflict de natură personală este susţinută şi de procurorul general al României prezent luni la Botoşani pentru analiza activităţii magistraţilor ,, Ancheta este în derulare. Nu s-au tras concluziile finale. Una dintre concluzii, bazată pe declaraţiile martorilor, ar fi aceea că între cele două persoane care au decedat a existat un conflict de natura personală care a stat la baza tragediei" a spus Laura Codruţa Kovesi, procurorul general al României care a respins varianta unei relaţii nefireşti între cei doi militari.

Citiţi mai multe mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite