Botoşani: Crescătorii de bovine pot solicita subvenţii de la APIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, în perioada 01 - 30 octombrie 2010, crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţională Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.

Pot solicita acordarea de subvenţii fermierii care au înfiinţat exploataţii pentru bovine în perioada 31 ianuarie 2008 - 31 ianuarie 2010. Pentru a beneficia de prima pe exploataţie pentru bovine, producătorii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, în funcţie de perioada înfiinţării exploataţiei. Pot primi subvenţii doar crescătorii care au minim trei  capete de bovine, vârsta bovinelor să fie de minimum 6 luni, iar exploataţia sa fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei. Deasemeni, fermierii trebuie să nu aibă datorii restante la bugetul de stat sau la bugetul local, la data solicitării primei.

Cererea de solicitare a primei pe exploataţie, aferentă fiecărei exploataţii deţinute, se depune individual sau prin reprezentant legal la Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite