Botoşani: Crăciun în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentaţii agenţiilor de turism susţin că au scăzut la jumătate numărul celor care au ales să petreacă Crăciunul în afara judeţului.

Faţă de anii anteriori, doar câteva sute de familii au plecat de Crăciun în miniconcedii. Cei care şi-au permis acest lux, au ales destinaţii ca Egiptul sau Grecia.

"În ţară nu am dat niciun bilet. Am avut câteva grupuri organizate ce au ales Egiptul şi câteva cereri pentru Grecia. Este vorba de minivacanţe de o săptămână, all inclusive, în locaţii de minim trei stele", a precizat Cirpian Boacă, angajat al unei agenţii de turism.

Botoşănenii care au decis să nu rateze aceste sărbători de iarnă fără cel puţin o ieşire au ales staţiunile monate din judeţul Suceava. Preferate au fost Vatra Dornei şi Gura Humorului.

"Plecăm astăzi cu prietenii la Ariniş. Vrem să vedem şi noi cum este pârtia deschisă anul trecut.Dacă nu e zăpadă acolo mergem la Vatra Dornei. Stăm cu preitenii, facem un grătar şi un vin fiert şi ne întoarcem diseară înapoi", a declarat Radu Ghineţ.

Potrivit reprezentaţilor agenţiilor de tursim, numărul scăzut de turişti botoşăneni se va menţine şi la Revelion.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite