Botoşani: Cosmin Agache şi Ştefan Florescu au fascinat o ţară întreagă: Ei au intrat în finala „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi botoşăneni au reuşit să arate unei ţări întregi că sunt talentaţi. Ei sunt tot mai aproape de marele premiu de 120.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

Aseară a fost cea mai puternică semifinală a concursului, după cum au recunoscut şi membrii juriului. Cu toate acestea, cei doi tineri din Botoşani au reuşit să facă senzaţie şi să se califice în marea finală.

Numerele prezentate de cei doi botoşăneni au lăsat atât juriul cât şi telespectatorii cu gura căscată. Cosmin Agache, băiatul care a învăţat beat-box după youtube, a fost primul care a intrat în concurs. Vizibil emoţionat, puştiul de 14 ani a reuşit să facă minuni cu corzile sale vocale imitând tobe şi făcând un real spectacol. Talentul nativ dar şi munca sa din ultimele luni îl fac să fie tot mai aproape de marele premiu.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Nici Ştefan Florescu nu s-a lăsat mai prejos. Deşi a fost ultimul concurent din semifinală, Ştefan a făcut senzaţie prin jongleriile sale cu mingea de fotbal. Momentul prezentat aseară a uimit atât juriul cât şi telespectatorii care i-au dat cele mai mai multe voturi şi l-au trimis direct în finală.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Povestea  lui Ştefan Florescu a emoţionat membrii juriului. Fiul jurnalistului Florentin Florescu a mărturisit în faţa unei ţări întregi cum îşi ajută tatăl să îşi scrie materialele întrucît acesta şi-a rupt mâna dar şi cum a fost nevoit să îşi vîndă bicicleta ca să poate ajunge la preselecţia organizată la Piatra Neamţ. Gestul său l-a determinat pe Andi Moisescu să îi promită că îi va face cadou o bicicletă nouă.

Una peste alta, cei doi tineri au reuşti să-i facă mândri pe botoşăneni. „ Suntem o localitate cu oameni talentaţi. Aceşti copii au reuşit să arate că nu contează din ce zonă vii, cât de sărac eşti sau câte probleme ai. Dacă ai un vis şi crezi în el poţi reuşi. Suntem mândri că sunt botoşăneni", a spus Ionela Murariu, profesor.

Cosmin Agache şi Ştefan Florescu vor avea nevoie de susţinerea botoşănenilor  pe 25 aprilie când are loc marea finală a concursului „Românii au talent".

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite