Botoşani: Copile care nasc copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Au renunţat prea devreme la copilărie pentru a da piept cu greutăţile vieţii. Este vorba de fete care nu au împlinit nici 15 ani, dar şi-au început viaţa sexuală fără să se gândească şi la urmări. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Copile care nasc copii 

Au renuntat prea devreme la copilarie pentru a da piept cu greutatile vietii. Este vorba de fete care nu au implinit nici 15 ani, dar si-au inceput viata sexuala fara sa se gandeasca si la urmari. De cele mai multe ori, sunt fete ai caror parinti au plecat din tara, lasandu-le sa se descurce cum stiu, tocmai cand ar fi avut mai mare nevoie de sfaturile parintesti.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Catalin Buhaianu: «Plecam cu prima sansa pentru accederea la turneul de baraj»

Presedintele clubului Pro Volei considera ca formatia botosaneana si CSM Lugoj au cele mai mari sanse de promovare in divizia A in acest sezon. In plus, oficialul botosanean este optimist si sustine ca actuala echipa poate face fata in prima divizie, dar in schimb nu poate emite pretentii la un loc de cupele europene.

Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Silvana Tudorache, eliberata din functie prin ordin al ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii a eliberat-o, vineri, din functia de director al Spitalului de copii pe Silvana Tudorache. Aceasta a fost inlocuita dupa ce fostul director, Livia Mihalache, a cistigat in instanta procesul si a trebuit repusa in functie.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Oamenii de afaceri şi-au spus ofurile prefectului

Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani împreună cu mai mulţi oameni de afaceri i-au prezentat prefectului Cristian Roman problemele cu care se confruntă în economia locală. Această întîlnire, care a avut loc la finele lunii ianuarie, se încadrează într-o strategie mai veche de a se aduce în atenţia Instituţiei Prefectului problemele mediului economic.

Articolul complet pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite