Botoşani: Copiii de la Grădiniţa Nr. 23 dorm pe scaune şi mese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu mai fac faţa numărului mare de copii înscrişi, educatoarele au trasformat un hol într-o sală de clasă. Părinţii înţeleg situaţia şi sunt mulţumiţi că au unde să-şi ţină copiii cât sunt la serviciu.

Unul câte unul, când vine ora de somn, prichindeii de la Grădiniţa Nr. 23 din Botoşami se adună în paturi. Cum spaţiul nu e suficient, micuţii dorm câte doi în pătuţ şi chiar pe mese sau scaune. De mulţi ce sunt, educatoarele au încropit o sală de clasă într-unul din holurile unităţii, temporar, spun angajatele, până vor veni banii pentru finalizarea noilor săli.

În 2007, Grădiniţa Nr. 23 , situată pe Aleea Nucului, Botoşani a primit acceptul pentru extinderea unităţii, deoarece în permanenţă, numărul solicitărilor din partea părinţilor cu copii de vârsta preşcolarilor a fost mai mare decât numărul de locuri din clădire. Chiar dacă în cartierul respectiv mai funcţionează două grădiniţie, şi aceste unităţi funcţionează la capacitate maximă, zona fiind una foarte aglomerată.

„Noi avem capacitate pentru 120 de locuri (şase clase) însă acum avem înscrişi circa 180 de copii. Nu putem să îi refuzăm pe părinţi pentru că nu au unde să îşi ducă copiii cât sunt la serviciu., a menţionat directoarea grădiniţei.

Citiţi mai multe amănunte, mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite