Botoşani: Controale la ştranduri şi piscine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deja au fost aplicate amenzi de 8000 de lei pentru neafişarea preţurilor şi a avertizărilor privind adâncimea bazinelor.

În această perioadă se desfăşoară ample acţiuni de control şi s-au aplicat deja două amenzi în valoare de 8000 de lei la două din unităţile de recreere.  „ Administratorii piscinelor au fost sancţionaţi pentru neafişarea tarifului de intrare dar şi pentru lipsa avertizărilor privind adâncimea bazinului" a declarat Alexandru Zarug, director Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Botoşani. JPC.

Printre unităţile verificate s-au aflat ştrandul Lebăda de la ieşire din oraş spre Iaşi, două piscine din Botoşani şi una din municipiul Dorohoi. Inspectorii sanitari atrag atenţia populaţiei să evite piscinele supraaglomerate şi cele cu apă ce conţine cantităţi prea mari de clor. În plus, botoşănenii sunt sfătuiţi să facă duşuri după ce se scaldă în bazine şi să îşi protejeze părul cu articole textile.

Piscinele şi ştrandul din oraş practică tarife cuprinse între 10 şi 25 de lei pe zi. În acest preţ intră doar închirierea unui şezlong sau a unui scaun. Rezervările se fac cu o zi înainte dată fiind aglomeraţia din această perioadă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite