Botoşani: Conterm lasă strada Bucovina de izbelişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări abandonate de Conterm
Lucrări abandonate de Conterm

Singurele lucrări ale societăţii desprinse din Termica sunt subcontractări la reabilitarea reţelei de distribuţie a agentului termic.

Lucrările de reabilitare a reţelei de transport şi distribuţie agent termic la punctele termice Victoria 1, Victoria 2 şi Victoria 3 sunt executate de către societate Conterm, în antepriză. Cum societatea a demarat deja procedurile de intrare în insolvenţă, lucrările au fost sistate, iar firmele ce au câştigat lucrările şi au subcontractat către Conterm, vor fi nevoite să găsească altă firmă sau să execute lucrările cu forţele proprii. Municipalitatea este de părere că lucrările vor fi executate totuşi la timp, mai ales că este vorba şi de alte societăţi implicate în proiect.

"De partea de asfaltare se ocupă Conterm şi nu vor fi probleme. Dacă Contermul nu îşi va finaliza lucrările, celelalte două firme care au câştigat licitaţia au destulă forţă pentru a le finaliza", a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Potrivit viceprimarului, chiar dacă societatea a demarat procedurile de insolvenţă îşi poate continua activitatea sau chiar poate fi privatizată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite