Botoşani: Conţac a fost călcat de hoţi. Imaginile unei camere de supraveghere ar putea duce la prinderea lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost jefuit de 10 mii de lei. Hoţii sunt căutaţi cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere ale unei bănci din apropiere.

Banii proveneau din încasarea unor chirii şi au fost sustraşi acum două zile din sediul societătăţii 99 CCC de pe Calea Naţională 107 care aparţine fostul şef al judeţului.

EXCLUSIV Cei mai proşti hoţi ai anului: S-au pozat cu prada în dinţi şi au ajuns după gratii!

De vină pare să fie chiar fratele lui Constantin Conţac, contabil la această firmă, care a lăsat banii într-un sertar din birou. ,, De regulă nu ţinem bani aici dar acum s-a întâmplat să rămână cei 10 mii de lei. Hoţii au spart un geam, au intrat în încăpere şi au furat banii. Cred că au acţionat la pont" a declarat Constatin Conţac.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani a sesizat poliţiştii care încearcă acum să dea de urma hoţilor. Societatea are un sistem de alarmă dar care nu a fost pus în funcţiune în noaptea jafului. În apropierea firmei se află sucursala unei bănci. Oamenii legii vor încerca identificarea hoţilor cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere ale băncii.

Constantin Conţac nu crede că îşi va mai recupera banii. ,, Am informaţii că este vorba despre un grup de hoţi din Suceava care acţionează la pont. Nu cred că mai văd cei 10 mii de lei" a mai spus fostul şef al CJ.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite