Botoşani: Concurs sportiv pentru sprijinirea sinistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu banii strânşi din taxele de înscriere se vor cumpăra rechizitele elevilor

Mâine, încep înscrierile pentru cea mai mare competiţie sportivă a anului care va avea loc pe cele cinci terenuri de sport de la Colegiul Naţional „A.T.Laurian" din Botoşani.  Concursul intitulat „ Priorităţile sportului pentru vederea unui ideal umanitar" are ca scop ajutoarea copiilor sinistraţi din zonele calamitate.  Iniţiativa aparţine unui tânăr de 20 ani, voluntar la Crucea Roşie, care vrea astfel să strângă fonduri pentru cumpărarea de rechizite şi uniforme şcolare pentru aceşti copii.

Concursuri de fotbal, volei şi baschet se vor desfăşura timp de trei zile pe cele cinci terenuri de sport ale Colegiului Naţional „A.T.Laurian" şi se adresează tututor iubitorilor sportului" Echipele care intră în concurs vor achita o taxă de 50 de lei, bani care vor ajunge prin Crucea Roşie, la aceşti copii. Intrarea spectatorilor este liberă dar mizăm pe solidaritatea lor pentru donaţii" a spus Şerban Panaite, voluntar Crucea Roşie. Iniţiativa tânărului este susţinută şi sprijinită de conducerea liceului care va închiria bazele sportive gratuit.

Relaţii despre acest concurs şi înscrieri se pot obţine la numărul de telefon 0744 981 017 sau la sediul Crucii Roşii din Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite