Botoşani: Competiţie strânsă între pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia a aliniat la start 11 echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din oraşul Buhuşi (Bacău), comuna Brodina (Suceava), oraşul Darabani (Botoşani), comuna Puieşti (Vaslui), comuna Holboca (Iaşi), comuna Podoleni (Neamţ) şi membrii serviciilor private pentru situaţii de urgenţă din patru judeţe ale ţării printre care şi Botoşani.

" Concursul constă în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista de îndemânare şi viteză, ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.Astăzi concurenţii s-au înfruntat în două probe, respectiv pista de îndemânare şi viteză şi  ştafeta de 4 x 100 " a declarat plt. Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoşani.

 Cel mai bun echipaj S.V.S.U după primele două probe s-a dovedit a fi cel din Brodina, judeţul Suceava, urmat de cel din oraşul Darabani, judeţul Botoşani şi cel din Buhuşi, judeţul Bacău. La serviciile private, locul I după primele două probe, a fost ocupat de echipajul reprezentativ al judeţului Suceava, urmat de cele din Bacău şi Neamţ.

 Mâine concurenţii vor avea de realizat dispozitivul de intervenţie. Câştigătorii primului loc vor participa la etapa naţională a concursului, care se va desfăşura la începutul lunii august, la Timişoara.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite