Botoşani: Comisarii de la Protecţia Consumatorului sunt puşi pe drumuri de beţivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, ajung, aproape zilnic, reclamaţii din diferite colţuri ale judeţului prin care beţivii încearcă să se răzbune pe cârciumari că nu le alimentează viciul pe datorie.

Comisarii spun că numărul astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă şi că nu au ce să facă acestor reclamagii.

„Primim cam patru -cinci reclamaţii pe săptămână la adresa proprietarilor de baruri şi magazine din mediul rural.  Când se merge la verificări se constată că marea majoritate sunt inventate din dorinţa consumatorului de a se răzbuna pe proprietar că nu îi dă produse pe datorie. Unii proprietari sunt ameninţaţi cu protecţia consumatorului deşi nu au situaţii care le-ar putea aduce sancţiuni din partea noastră", a spus Sanda Constantinică, juristul Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorului Botoşani.

 Alţii merg pe principiul, să moară capra vecinului, reclamantul fiind proprietarul barului de peste drum de unitatea reclamată. Astfel de persoane reclamă fie că magazinul sau barul ar avea produse expirate fie ca ar fi mizerie şi produsele sunt depozitate la grămadă. Astel, comisarii pierd timp şi nervi umblând prin localităţi precum Unţeni, Corni, Răuseni, după invenţiile beţivilor supăraţi că nu vor mai putea să îşi procure licoare lui Bachus decât când vor avea bani în buzunar.

„Bine fac patronii barurilor pentru că sunt mulţi care beau alocaţia copiilor, acum, când lumea nu are bani nici de trecut strada. Ar fi fost bine dacă şi sancţionau astfel de scursuri ale societăţii", a spus Florentina Ungureanu, o botoşăneancă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite