Botoşani: Clanul Amişculesei vrea în libertate după ce a produs şi comercializat băuturi alcoolice din diluant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, magistraţii Curţii de Apel Suceava judecă recursul formulat de avocaţii omului de afaceri împotriva măsurii de arestare preventivă.

Dumitru Amişculesei şi doi dintre fiii săi au ajuns joi în arestul Poliţiei Botoşani, după descinderile şi percheziţiile făcute de DIICOT la locuinţa şi firmele administrate pe care le adminstrează. Toţi acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Vineri dimineaţă, după expirarea mandatelor de reţinere, Amişculesei şi fiii săi au fost  prezentaţi magistraţilor Tribunalului Botoşani care au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Alături de  de membrii familiei Amişculesei au mai fost arestate încă patru persoane care făceau parte dintr-o reţea organizată ce producea clandestin băuturi alcoolice într-o carmangerie din Botoşani. Printre aceştia se află şi Florin Cimpoi, administratorul şi consilierul juridic al firmelor lui  Dumitru Amişculesei.

Cum era şi de aşteptat, avocaţii omului de afaceri, Dumitru Amişculesei, au declarat recurs împotriva măsurii de arestăre preventivă. „Am declarat deja recurs pentru toţi cei care au fost arestaţi preventiv, urmând să expunem motivele la Curtea de Apel Suceava. „ a declarat Simona Bosovici, unul dintre avocaţii care îl apără pe omul de afaceri Dumitru Amişculesei.

Recursul se judecă, astăzi, la Curtea de Apel Suceava. Nu este exclusă varianta ca membrii clanului Amişculesei să fie puşi în libertate de magistraţii suceveni.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite