Botoşani: Cicliştii au fost primiţi cu gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slalom printre pavelele distruse de pe bulevard
Slalom printre pavelele distruse de pe bulevard

Întreaga etapă a patra a Turului Ciclist al României a fost văduvită de condiţiile jalnice a drumurilor ce au făcut parte din traseu.

Primii 49 de kilometri au fost străbătuţi cu autocarul de cătreciclişti pentru că drumul dintre Vaslui şi Roman este aproape impracticabil. Nici la finish, cicliştii nu au beneficiat de condiţii mai bune, o parte dintre pavelele de pe Bulevardul Mihai Eminescu fiind crăpate.

Gropi pe Bulevard

După ce a evitat gropile din carosabil, în etapa de ieri, olandezul Peter Merx a reuşit să treacă primul linia de sosire. El a fost urmat de  bulgarul Vladimir Koev, câştigătorul de anul trecut a „Micii Bucle" şi moldoveanul Sergiu Ciobanu.

Deşi nu s-a aflat printre primii trei, românul Andrei Nechita rămâne lider în clasamentul general, el reuşind să-şi mărească avantajul faţă de principalul urmăritor.

Gropi pe Bulevard

Gavrilă Vasilescu, preşedintele de onoare a Federaţiei Române spune că şi în următorii ani „Mica Buclă" nu va ocoli municipiul.

„Este a şasea ediţie şi Botoşaniul va fi în cărţi şi în anii următori fără niciun fel de probleme. Faptul că trece turul prin Botoşani este foarte bine. Concurenţa e mare şi din ce în ce mai mare în legătură cu startul, cu sosirile. Botoşaniul va fi pe la mijlocul turului pentru că mă gândesc acum să-l duc şi la Iaşi", a spus Gavrilă Vasilescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite