Botoşani: Chiriaşii rău platnici vor fi daţi afară cu Poliţia din case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii evacuaţi vor datornicii din căminele Textila şi Condacia. Locativa a obţinut în instanţă evacuarea silită a câtorva zeci de chiriaşi care nu şi-au pătit întreţinerea de ani buni de zile.

SC Locativa SA Botoşani, societatea Primăriei care administrează locuinţele de stat, se judecă de ani de zile cu chiriaşii rău-platnici care au acumulat datorii enorme la întreţinere. Unii dintre ei nu au mai plătit chiria sau cheltuielile la asociaţie de mai bine de trei ani, datoriile ajungând la aproape 15.000 de lei.

Cei mai mulţi dintre aceştia locuiesc cu chirie în fostele cămine de nefamilişti Textila şi Condacia. Printre ei se numără şi Brânduşa Puiu (40 ani) care a acumulat o datorie de 17.000 de lei. Mamă a doi copii minori şi cu soţul închis în puşcărie, femeia nu lucrează nicăieri şi îi este imposibil să plătească aceşti bani. „Nu am decât alocaţia copiilor şi ajutorul social de la Primărie. În total se adună vreo 240 de lei pe lună din care trebuie să ne hrănim, să trimit copii la şcoală şi să plătesc întreţinerea", a spus revoltată femeia.

Amănunte despre acest subiect puteţi citi mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite