Botoşani: Cel mai tupeist şofer. Depistat că a condus fără permis, iar a doua zi prins din nou beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 55 de ani din Ungureni s-a ales în două zile cu doă dosare penale. Petru Aniculăesei  a fost prins în timp ce conducea o maşină fără permis de conducere, iar a doua zi a fost găsit conducând beat criţă.

Marţi, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe D.N. 29, în localitatea Ungureni autoturismul marca Opel Astra condus de Pentru  Aniculaesei .de 55 ani, din municipiul Botoşani.  Poliţiştii au constatat că  bărbatul avea permisul de conducere reţinut în vederea anulării întrucât conducătorul auto a fost implicat în producerea unui accident soldat cu victime omeneşti, accident produs pe fondul consumului de alcool.

Ieri, în jurul orei 16.50 poliţiştii botoşăneni l-au depistat din nou în trafic, de această dată pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, conducând acelaşi autoturism. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar ulterior, fiind condus la  Spitalul Judeţean Botoşani a refuzat şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul depistării, cât şi pe perioada cercetărilor efectuate, Petru Aniculăesei  s-a manifestat violent şi a adresat în mod direct ameninţări, cuvinte şi expresii jignitoare la adresa politiştilor.

"Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drum public a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat, refuzul recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, precum şi sfidare a organelor judiciare, urmând a se propune soluţie procedurală." a declarat Daniela Daria, purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite