Botoşani: Casele construite pentru sinsitraţii dorohoieni se dărâmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorii şi-au bătut joc de locuinţele pe care trebuiau să le construiască pentru sinistraţii din Dorohoi şi nu au respectat proiectele tehnice.

Casele construite din banii donaţi în cadrul campaniilor organizate la nivel naţional au ajuns în buzunarele unor constructori care şi-au bătut joc de oamenii ce şi-au pierdut anul trecut agoniseala de-o viaţă. Acesta este şi cazul familiei Pop, care a beneficiat de un ajutor financiar pentru reconstrucţia casei moştenite în Dorohoi. Tavanul locuinţei a căzut la puţin timp după montaj.

„Am strâns lemnul care a mai rămas în urma apelor şi l-am stivuit pentru a-l folosi la garduri, la magazie. În proiect apare că plăcile de rigips trebuie montate pe un profil special dar ei au folosit lemnele noastre, care erau putrezite şi tavanul a căzut. Norocul nostru că pe mama am luat-o la noi nu am lăsat-o aici", a declarat Tamara Pop.

Pentru reconstrucţia casei familiei Pop o societate de construcţii din Bacău a primit peste 26.000 lei. Din aceşti bani, firma de construcţii a subcontractat către alte societăţi locale, iar acum familia Pop este nevoită să termine lucrările de execuţie din fonduri proprii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite