Botoşani: Case ale stranierilor, prădate de patru bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti după ce au comis mai multe furturi din casele unor persoane aflate la muncă în străinătate. Trei dintre infractori sunt suceveni.

Săptămâna aceasta, poliţiştii din comuna Vlădeni au fost sesizaţi de către două persoane din localitate cum că locuinţele lor au fost sparte de hoţi. Primele verificări demarate de oamenii legii i-au scos la lumina pe doi dintre infractori: Ionuţ C., de 19 ani, din Suceava şi Gică Daniel D., de 27 de ani din comuna Corni, Botoşani.

Cercetările amănunţite au dus la depistarea altor doi infractori: Gheorghiţă Laurenţiu R., de 29 de ani şi Ilie M., de 39 de ani, ambii din Suceava. Oamenii legii au constatat că aceasta nu era singura lovitură dată de cei patru bărbaţi care lucrau organizat profitând de faptul că familiile caselor vizate se aflau la muncă în străinătate. Doi dintre suceveni au fost reţinuţi pe o perioadă de 29 de zile iar ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în furturile de pe raza comunei Vlădeni vor fi cercetaţi în libertate.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite