Botoşani: Caravana filmelor 3D se instalează la Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşaniul se află printre cele şase oraşe din ţară,  unde vor rula filme tridimensionale timp de o săptămână.        

Botoşănenii care iubesc filmul vor avea parte de o surpriză plăcută făcută de România Film, care a inclus oraşul printre cele şase municipii reşedinţă de judeţ unde va poposi timp de o săptămână „Caravana filmelor 3D“.


Biletul costă 15 lei


Caravana a trecut până acum prin oraşele Sibiu, Deva, Alba Iulia,  Bistriţa şi Piatra Neamţ  şi s-a bucurat de interesul localnicilor cinefili. La Botoşani, o parte din biletele de la primele filme care vor rula la Cinema Unirea au fost vândute deja. „Pentru foarte mulţi dintre botoşăneni este pentru prima dată când vor viziona o astfel de proiecţie. Lumea a văzut afişele şi a fost extrem de curioasă, iar o parte chiar au cumpărat bilete pentru primele spectacole. Sperăm că acest interes de care a dat dovadă publicul botoşănean să ne ajute ca la sfârşitul caravanei Cinematograful Unirii să fie ales de RomaniaFilm pentru înfiinţarea unei săli permanente de proiecţie 3D“, a declarat Viorel Hriţcu, directorul cinematografului.

În Botoşani a mai rulat o singura dată, înainte de 1989, un film rusesc, cu proiecţie stereoscopică, care la acea vreme era cea mai avansată tehnică cinematografică în format 3D. În programul caravanei figurează patru pelicule 3D, toate producţii ale ultimilor patru ani. Programul filmelor 3D începe duminică dimineaţă cu producţia „Cloudy with a Chance of Meatballs“, pentru care se vor organiza proiecţii până marţi inclusiv. Miercuri şi joi rulează „Piranha“, iar vineri, „Monster House“. Pentru sâmbătă şi duminică organizatorii propun „Rezident Evil: Afterlife“. Filmele rulează la orele 11.00, 13.00, 15.00 şi 17.00, iar un bilet de intrare costă 15 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite