Botoşani: Caravana admiterii la facultate ajunge în licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 studenţi de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi vin mâine la Botoşani pentru a discuta cu elevii despre condiţiile admiterii la facultate. Mâine dimineaţă, caravana merge în şase licee din municipiu.

Elevii de clasa a XII a de la Seminarul Teologic Liceal "Sf. Gheorghe"vor fi primii vizitaţi de studenţii ieşeni. Timp de o oră, aceştia le vor explica liceenilor ce presupuse admiterea la facultate şi care sunt condiţiile puse deUniversitatea ,, A. I. Cuza,,. Caravana va porni apoi spre Colegii,, Eminescu", ,, A.T. Laurian", ,, Octav Onicescu" şi ,, Gheorghe Asachi" dar şi la Liceul Teporetic,, Nicolae Iorga".

Pe lângă informaţii generale despre admitere, elevii vor afla informaţii despre materiile studiate, relaţia dintre studenţi şi profesori, bursele în străinătate oferite de facultate şi cum este viaţa de cămin.

Caravana "Cuza" se află la a şasea ediţie şi este un proiect prin care Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" urmăreşte să îi sprijine pe elevii din anii terminali în alegerea unei facultăţi potrivite.

Vineri, studenţii se vor întâlni cu elevii de la Liceul cu Program Sportiv,  Grupul Scolar " Dimitrie Negreanu", Grupul Scolar Industrial "Elie Radu", Grupul Scolar "Petru Rareş" şi Liceul de Stiinţe ale Naturii "Gr. Antipa".

Informaţiile privind admiterea în 2010 la Universitatea ,, A.I. Cuza,,  de pe site-ul http://admitere.uaic.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite