Botoşani: Captură record de ţigări de contrabandă. 7505 pachete găsite în casa unui traficant (VIDEO-descindere)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei percheziţii, poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat la domiciliul unui cetăţean din Ştefăneşti 7505 pachete de ţigări timbrate R. Moldova, în valoare totală de 65.000 lei. Traficantul a  fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sâmbătă, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră botoşăneni au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu produse accizabile, procedând şi la efectuarea unei percheziţii domiciliare în localitatea Ştefăneşti, unde locuia Daniel Todiriu, de 22 de ani, persoană cunoscută cu preocupări în traficul de ţigări.

În imobilul percheziţionat, poliţiştii de frontieră au descoperit nu mai puţin 150100 de ţigarete, marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova, prejudiciul evaluat fiind de aproximativ 65.000 lei.

Ţigările au fost sigilate în saci şi depuse ca probă la dosar (Foto)

Ţigările au fost sigilate în saci şi depuse ca probă la dosar (Foto)

Din cercetări a rezultat că Daniel Todiriu. colecta şi depozita ţigări produse în R. Moldova, ulterior trecând la comercializarea lor în pieţele judeţului Botoşani. Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, alături de alte obiecte şi bunuri necesare cercetării.

Pe numele lui Daniel T. s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „contrabandă" şi „evaziune fiscală". Cel în cauză a fost prezentat Parchetului şi respectiv Judecătoriei Săveni cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile." a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al IJPF Botoşani.

Vezi: Video - descindere

Daniel Todiriu se numără printre puţinii traficanţi de ţigări care a primit mandat de arestare preventivă. Traficantul a  fost filat de mai mult timp şi chiar filmat în timp ce făcea contrabandă cu ţigări.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite