Botoşani: Călcat cu maşină şi apoi jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bâtrânul a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani
Bâtrânul a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani

Un bâtrân de 75 de ani din localitatea Bobuleşti a fost accidentat de către un tânăr de 27 de ani, jefuit de sacul cu miez de nucă pe care voia să îl vândă la tîrg şi, apoi, abandonat în stradă.

Zi de pomină pentru un bătrân de 75 de ani din localitatea Bobuleşti( jud. Botoşani). Neculai Birică a vrut să vândă un sac cu miez de muncă la piaţă ca să aibă bani de lemne. În staţia de autobuz , bătrânul a fost spulberat de o maşină care a derapat din cauza poleiului. În loc să îl ducă la spital, şoferul a oprti, i-a furat sacul cu miez de nucă şi s-a făcut nevăzut.

,, A oprit mai încolo, a văzut că mişc, mi-a spus că nu m-a văzut şi după aia mi-a luat sacul şi a plecat,, a spus bătrânul. Cu ultimele puteri bătrânul s-a târât spre casă de unde a sunat la 112. El a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani cu picioarele şi coastele rupte.  Poliţiştii îl caută acum pe şofer. ( M.I)

La câteva ore de la producerea accidentului, şoferul a fost prins de poliţişti. Acesta este cercetat doar pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la loculo accidentului. Tânărul de 27 de ani nu este cercetat şi pentru furt calificat pentru că sacul cu miez de nucă nu a mai fost găsit asupra sa.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite