Botoşani: Cal nărăvaş dus la tăiere după ce şi-a nenorocit stăpânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animalul şi-a ucis aseară stăpână şi l-a băgat în spital pe soţul acesteia. Localnicii din Sapoveni sunt speriaţi de iapa nărăvaşă şi nu vor să o mai vadă pe islaz. Rudele o vor duce la abator după înmormântare.

Constanţa Savin( 60 ani) a murit aseară pe islazul de la marginea localităţii Sapoveni-Ungureni după ce a încercat să  îşi ducă iapa acasă. Animalul ,parcă ieşit din minţi, i-a dat o copită direct în faţă când femeia a tras priponul din pământ. Lovitura a fost atât de puternică încât femeia a murit pe loc,, Era plină toată de sânge pe faţă şi nu mai respira. Am sunat la ambulanţă dar nu a mai putut fi salvată" a spus Silvia Vasile, nepoata bătrânei(foto jos)

image

Şi mai şocant este că animalul şi-a băgat cu o zi înainte şi stăpânul în spital tot cu o singură lovitură de copită. Dumitru Savin( 72 ani) a avut mai mult noroc pentru că animalul l-a nimerit în umăr. Bărtânul este internat la Spitalul Judeţean ,, Mavromati" după ce i-a fost dislocat braţul drept. Omul nu ştie că soţia sa a fost ucisă de iapă.

Rudele vor duce iapa ucigaşă acum la abator pentru sacrificare" E sălbatic rău calul ăsta pentru că nu a fost pus la căruţă. I-a mai lovit pe bătrâni dar acum că a ucis-o pe femeie nu vor putea să îl vândă. Nimeni nu vrea în curte un cal atât de agresiv. Îl vor duce la abator să îl taie ca să nu mai ucidă pe careva" a spus Mihai Savin, fratele victimei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite