Botoşani: Cadavrul copilului avortat la Hlipiceni nu a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concubinul Lucreţiei Avieriţei a trecut testul cu aparatul poligraf
Concubinul Lucreţiei Avieriţei a trecut testul cu aparatul poligraf

Anchetatorii au răscolit toată gospodăria şi împrejurimile. Pentru a elucida cazul, procurorii aşteaptă însănătoşirea femeii pentru a fi testată cu aparatul poligraf

Lucreţia Avieriţei a declarat imediat după ce a fost adusă în stare gravă la maternitate că fătul de şapte luni a fost înfăşurat în cârpe şi aruncat în latrina din cureta casei din Hlipiceni. Femeia avortat acum o săptămână dar a fost luată cu ambulanţa după doua zile de la avort, atunci când concubinul a văzut că femeia se simte rău şi a apelat numărul unic de urgenţă.

„Cadravrul copilului nu a fost găsit încă. În cauză se continuă cercetările pentru identificarea cadavrului. Anchetatorii au curăţat şi WC-ul şi platformele de gunoi din apropierea locuinţei, porumbul... Au răscolit tot din curte şi din apropieri. Nu putea să mănânce niciun animal cadavrul fără să lase nicio urmă", a declarat Aurel Simion, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.  

Poliţiştii şi criminaliştii au apelat şi la forţele de ordine din localitate care au căutat în stufărişul din apropierea locuinţei, fără niciun rezultat. Anchetatorii aşteaptă ca femeia să îşi revină din lehuzie pentru a continua ancheta. Mai multe detalii în ediţia de luni a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite