Botoşani: Bugetarii trimişi în vacanţe de sindicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii afiliaţi la Cartel Alfa vor merge în concediu cu 50 de lei pe zi masă şi cazare dacă statul ,, confiscă,, biletele de odihnă ale bugetarilor

Vatra Dornei, Olăneşti, Slănic Moldova sau Amara sunt câteva din ofertele de vacanţă puse la dispoziţia bugetarilor într-o perioadă în care Guvernul ameninţă că va sista biletele de odihnă distribuite prin Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale.

Lăsaţi fără 25% din salarii, bugetarii se gândesc la vacanţa de vară. Şi pentru că guvernul ameninţă că îi va lăsa şi fără bilete de de odihnă, liderii sindicaliştilor caută soluţii pentru sejururile proprilor membri de sindicat.

Astfel, Cartel Alfa Botoşani  a lansat deja prima ofertă care se adresează persoanelor care vor să meargă în concediu individual, grupurilor şi celor care au nevoie de tratament. Pensiunile din staţiunile Slănic Moldova, Vatra Dornei, Amara şi Căciulata se întrec să le ofere salariaţilor vacanţe de neuitat care să îi facă să uite de măsurile drastice din sistem. Preţurile au fost adaptate perioadei de criză. Astfel, o zi de cazare cu masa inclusă va costa doar 50 de lei pe zi. Un sejur complet cu costă mai mult de 400 de lei pentru două persoane în această vară dau asigurări hotelierii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite