Botoşani: Bugetarii pichetează sediul PD-L

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bugetarii cer guvernaţilor un trai decent
Bugetarii cer guvernaţilor un trai decent

O sută de bugetari, membri de sindicat, pichetează la această oră sediul PD-L. Oamenii  cer partidului de guvernământ încetarea disponibilizărilor , crearea de locuri de muncă şi salarii decente.

Protestul organizat  de  confederaţiile sindicale a fost autorizat pentru o oră.  Bugetarii  veniţi să picheteze în faţa PD-L şi-au exărimat  dezaprobarea faţă de politica principalului partid de guvernamânt .

 „ Cei care ne guvernează trebuie să conştientizeze că se li se apropie sfârşitul. Se termină guvernarea lor pentru că oamenii nu mai pot trăi în felul acesta. Vrem să tragem un semnal de alarmă că bugetarii nu au cum să trăiască cu aceste salarii şi că vor urma şi alte forme de protest, chiar spontane, care nu mai pot fi controlate. Riscăm ca în scurt timp să intrăm într-un blocaj instituţional pentru că oamenii nu mai pot fi controlaţi şi într-o bună zi vor refuza să mai lucreze." a declarat Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa Botoşani.

În timpul protestului în sediul PD-L nu se afla niciun reprezentat important al partidului, liderii democrat liberali botoşăneni  refuzând orice dialog cu protestatarii.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite