Botoşani: Brânduşa Covalciuc Ciobanu se apără de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brânduşa Covalciuc Ciobanu şi-a recuperat bijuteriile în valoare de 50 de mii de lei
Brânduşa Covalciuc Ciobanu şi-a recuperat bijuteriile în valoare de 50 de mii de lei

Cântăreaţa de muzică populară, jefuită, săptămâna trecută de doi tineri basarabeni, şi-a dus bijuteriile în valoare de 50 de mii de lei la bancă. Artista  vrea să îşi monteze sistem de supraveghere video ca să ţină hoţii la distanţă.

Experienţa prin care a trecut a făcut-o pe Brânduşa Covalciuc Ciobanu să sufle acum şi în iaurt. După ce şi-a recuperat bijuteriile de aur şi platină sustrase de basarabeni dar şi celelalte bunuri, artista a hotărât să îşi pună averea la bancă,, Nu mai am în casă nicio bijuterie. M-am învăţat minte şi le-am dus la bancă. Nu mai am nimic de valoare în casă,, a spus artista.

Mai mult, cântăreaţa de muzică populară a început demersurile pentru montarea unui sistem de supraveghere video pentru locuinţa sa. Artista a fost jefuită săptămâna trecută de doi tineri din Republica Moldova de 17 şi, respectiv, 19 ani în timp ce se afla într-un turneu în America.

Hoţii i-au sustras două casete cu bijuterii, mai multe aparate electronice şi articole persoanele după care au fugit la Iaşi. Ei au fost prinşi de poliţişti după ce s-au fotografiat şi s-au filmat chiar cu aparatele sustrase din casa artistei.

Basarabenii au mai comis cinci furturi în municipiul Iaqşi şi au fost arestaţi preventiv

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite